Redőnyök - BERÉNY redőny és árnyékolás-technika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


Műanyag redőnyrendszerek

Új típusú:
Az "Új típusú" redőny, új minőségi kategóriát állított fel a műanyag redőnyrendszerek családjában.

Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával, nem csak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeltük meg, de lehetővé vált a redőnyrendszert szúnyoghálóval ellátni. A redőnytokba integrált szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás. A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történik. Javasolt a zsinóros működtetés választása, mellyel évekkel hosszabbítjuk meg a kezelő élettartalmát.

Az Új típusú redőny, napjaink hőszigetelt nyílászáróinak, esztétikus műanyag redőnyrendszere.

Hagyományos:
A "Hagyományos" redőny egy kiforrott, de alapjaiban egyszerűbb és szerényebb technikai lehetőségeket magába rejtő redőnyrendszer, amely kedvező árával csalogatja megrendelőit.

A felhasznált kiváló minőségű műanyag alkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot és a problémamentes működést. A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése alapesetben gurtnival történik, de zsinóros működtetés is választható.

A "Hagyományos" redőny a gerébtokos nyílászárók ideális redőnyrendszere.


Alumínium redőnyrendszer
Alumínium redőny alulcsapott tokkal

Az alumínium redőnyrendszer sokoldalúságának köszönhetően kiváló választás a megbízható német minőséget kedvelők számára.

Az alumínium redőnyrendszer a felhasznált anyagoknak köszönhetően tökéletes színtartást, hosszú élettartamot és kiváló hőszigetelési képességet biztosít. Az épület nyílászáróira felszerelt redőnyök a természet minden támadásának ki vannak téve, így a hagyományos lakkozás nem bírja sokáig, ezért a nyers alumínium felületeket, a színt adó porlakk réteg felhordása után egy mattosodást gátló, vastag lakkréteggel látják el. E lakkrétegeket külön-külön égetik rá az alumínium felületre, mely az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:
- határozottan nagyobb tartósság
- jobb ellenállási képesség
- színtartósság, és
- UV sugárzás elleni védelem.

Az alumínium redőnyrendszer egyesíti a minőséget az esztétikummal.

Vakolható redőnytok
Vakolható tokos

Épülő házának tervezésekor a legjobb választás az áthidalóba rejtett "Vakolható tokos" alumínium redőnyrendszer, mely szakszerű beépítés esetén maximális hőszigetelést biztosít.

A beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül, ezáltal az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:
- a vakolás után a redőnytok kívülről nem látható
- a beépített redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelülete elé
- a tokszerkezet hőhídmentes és alumínium léccel szerelve kiváló hő-, és hangszigetelő.

Fontos, hogy a beépítési rajzban megadott mélységi és magassági adatokat vegyék figyelembe az áthidalók kialakítása során, hisz a beépítés után a redőnytok külső szigetelő rétegének a fal síkjával kell egy síkban lennie!
Redőny lamellaKét típusa létezik a műanyag és az alumínium lamella. A műanyag lamellák magas minőségű extrudált PVC granulátumból készülnek. Az alumínium lamellák hengereltek, felületüket UV stabil lakréteg védi. Az alumínium lécek belseje hőszigetelő habbal tömített. A lamellák színválasztásához, tekintse meg színmintánkat!

SzerkezetszínA szerkezetek az egyes típusoknál megjelölt alapszínekben, vagy felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhető. A külső tokos ALUROLL, ALUHID típusoknál és ezek COMBI változataiban, valamint a ráépíthető tokos redőnyök esetében felár ellenében faerezetes keretek is kaphatók. A színválasztékért tekintse meg színmintánkat!

MűködtetésA redőnyök működtetése történhet gurtnival, zsinórral, tekerőkarral vagy motorral. Az árnyékolt épület energiafelhasználásának optimalizálása érdekében a motoros redőnyök automatizálhatók.

BiztonságA redőnyöket a betörés elleni még nagyobb védelem érdekében feltolás gátlóval vagy kulccsal zárható/reteszelhető zárólécekkel is elláthatjuk.


Külső tokos műanyag redőnyök:
(Polyplain, Polyroll, Polyroll combi, Polyhid, Polyhid combi)

Polyplain
A legegyszerűbb szerkezeti felépítéssel bíró külső tokos műanyag redőny. Alul és felül 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik.

Polyroll
A külső tokos műanyag redőnyök legnépszerűbb típusa. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium oldalvégekkel záródik. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.

Polyroll combi
A Polyroll külső tokos műanyag redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott.
Tipp: Helységenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

Polyhid
Vakolható külső tokos műanyag redőny. Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, a POLYHID tokozata tökéletesen elrejthető a vakolatban. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.

Polyhid combi
A Polyhid külső tokos műanyag redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott.
Tipp: Helységenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.
 
 
 
 


REDŐNY LAMELLA SZÍNMINTÁK


PA 37 MŰANYAG


PA 37 ALUMÍNIUM


PA 39 ALUMÍNIUM


PA 45 ALUMÍNIUM


PA 55 ALUMÍNIUM


PA 77 ALUMÍNIUM
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz